vrachtwagen

Verkeersschool Joop Hagen Een toonaangevende rijschool in Deventer!

Vrachtauto met aanhanger

De beste rijschool in Deventer

Chauffeurs die met een combinatie vrachtauto met aanhanger of trekker oplegger de weg op willen, zijn verplicht het rijbewijs E bij C te halen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Dat is moeilijk te bepalen, de hoeveelheid rijlessen dat je nodig hebt is afhankelijk van verschillende factoren zoals je aanleg, motivatie en ervaring. Wil je van tevoren weten wat de rijopleiding ongeveer gaat kosten dan kan je geheel vrijblijvend een proefles volgen, tijdens deze rijles kan de instructeur een globale inschatting maken over het aantal rijlessen die nodig hebt om een goede kans van slagen te hebben. Niet veel tijd? Bij verkeersschool Joop hagen kun je terecht voor een vrachtwagenrijbewijs in 4 dagen.

Praktijkexamen vrachtauto

Chauffeurs die met een combinatie vrachtauto met aanhanger of trekker oplegger de weg op willen, zijn verplicht het rijbewijs E bij C te halen. Voor beroepsmatig gebruik moeten zij bovendien in het bezit zijn van het diploma voor vakbekwaamheid. Bij het examen E bij C komen alle facetten van het chauffeurs vak aan bod. Het begint met een uitgebreide controle van de papieren en het aan te koppelen voertuig. Dan koppelt u de combinatie aan en legt u een examenparcours af, waarin uw rijgedrag en verkeersinzicht worden beoordeeld. Dit gebeurt op verschillende wegen, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Tijdens de rit voert u ook bijzondere manoeuvres uit op industrieterreinen en bij laadperrons, de duur van het examen is 85 minuten.

Direct actie ondernemen kom dan langs voor een persoonlijke kennismaking of neem contact op met een van de onderstaande contact buttons:

 

 

Voor al uw rijlessen in Deventer, Joop Hagen!