motor totaal

Verkeersschool Joop Hagen Een toonaangevende rijschool in Deventer!

Theorie motor

De beste rijschool voor de theorie in Deventer!

Volg je bij ons je praktijk opleiding? Dan ben je welkom op onze theorie-avonden.

Motor-theorie

Om te mogen beginnen met motorrijlessen moet je in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs of van een geldig theoriecertificaat voor de motor. Om een rijexamen voor de motor te kunnen afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat voor de motor. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er minimaal 44 goed moet hebben beantwoord. Deze vragen zijn verdeeld in ja/nee vragen, meerkeuzevragen en invulvragen. Het theorie-examen toetst je kennis van de verkeersregels. Natuurlijk komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod. 

Studiemateriaal

Wij hebben alles in huis om je (zelf) studie tot een succes te maken. Je kunt dit materiaal bij ons huren. Van theorieboeken tot USB sticks met digitale oefenvragen. Kom langs en overleg met ons wat voor jou het meest geschikt is. Ook kun je terecht bij onze webshop voor studie materiaal.  

Klik op deze webshop link!

Dyslexie

Heb je last van dyslexie? Vertel het ons tijdig. we kunnen namelijk een aangepast examen voor je plannen.

Direct actie ondernemen kom dan langs voor een persoonlijke kennismaking of neem contact op met een van de onderstaande contact buttons:

 

 

Voor al uw rijlessen in Deventer, Joop Hagen!