mercedes 2 1

Verkeersschool Joop Hagen Een toonaangevende rijschool in Deventer!

Theorie auto

De beste rijschool voor de theorie in Deventer!

Volg je bij ons je praktijk opleiding? Dan ben je welkom op onze theorie-avonden.

Auto-theorie

Als je theorie-examen doet krijg je situaties te zien op een touchscreen. Naast de vertrouwde ja/nee vragen zijn er ook meerkeuze (A, B of C) en open vragen waarbij je een getal moet invullen. Op de dag van je theorie-examen moet je tenminste 16 jaar oud zijn. Het examen is verdeeld over drie onderwerpen:

Gevaarherkenning: 25 vragen, waarvan je er 13 goed moet beantwoorden, je hebt hiervoor 8 seconden de tijd per vraag.
Kennis: 12 vragen, waarvan je er 10 goed moet beantwoorden. Voor het hele onderdeel krijg je 7 minuten de tijd.
Inzicht: 28 vragen, waarvan je er 25 goed moet beantwoorden. Voor dit hele onderdeel krijg je 15 minuten de tijd.

Als Verkeersschool Joop Hagen hebben wij alle kennis in huis. Onze theorielessen worden met de modernste hulpmiddelen gegeven in ons ruime theorielokaal. Tijdens de studie avond maak je een proefexamen en bespreken we die, zodat je optimaal kunt leren van de gemaakte fouten! De theorielessen worden iedere maandagavond gegeven van 18.55 uur tot 21.00 uur. De kosten van deze lessen bedragen € 10,00 per les. Je hoeft voor deze theorielessen niet te reserveren! 

Wil je versneld je theorie-examen halen?

Schrijf je dan in voor onze spoedcursus theorie. Tijdens 12 lesuren krijg je heel veel informatie en oefenen we met examenseries. De lessen zijn klassikaal en worden gegeven door een ervaren instructeur. We maken gebruik van tablets.

Na het proefexamen bespreken we de uitslagen en kijken naar de verbeter- en aandachtspunten.  Deelnemers aan deze spoedcursus profiteren  van de volgende GRATIS voordelen:

  • een maand lang voorafgaand aan de startdatum van de spoedcursus de reguliere theorie avonden op maandag van 18:55 tot 21:00 uur bijwonen ( € 10,00 per keer),
  • op een tijdstip dat het jou uitkomt tijdens kantooruren gebruik maken van ons theorielokaal om extra te oefenen,
  • een week lang toegang tot de online leeromgeving waar de instructeur je vorderingen kan volgen.

De eerstvolgende spoedcursus is:

Door aangescherpte regels bij het CBR kunnen wij tijdelijk geen spoedcursus plannen.

Het theorie-examen is zo snel mogelijk na de cursus en de kosten van de cursus inclusief theorie-examen zijn vanaf € 100,00. Wees er snel bij en schrijf je vast in, want vol=vol!

Bij tijdig opgeven is het ook mogelijk om een verlengd theorie-examen te kopen. Hierbij heb je dan extra tijd en worden de vragen voorgelezen. De extra kosten hiervoor bedragen €15,-

Studiemateriaal

Wij hebben alles in huis om je (zelf) studie tot een succes te maken. Je kunt dit materiaal bij ons huren. Van theorieboeken tot USB sticks met digitale oefenvragen. Kom langs en overleg met ons wat voor jou het meest geschikt is. Ook kun je terecht bij onze webshop voor studie materiaal.  

Klik op deze webshop link!

Dyslexie

Heb je last van dyslexie? Vertel het ons tijdig. We kunnen namelijk een aangepast examen voor je plannen.

Direct actie ondernemen kom dan langs voor een persoonlijke kennismaking of neem contact op met een van de onderstaande contact buttons:

 

 

Voor al uw rijlessen in Deventer, Joop Hagen!