mercedes 2 1

Verkeersschool Joop Hagen Een toonaangevende rijschool in Deventer!

Taxirijlessen

Taxi rijschool Joop Hagen helpt je verder!

Het beroep van taxichauffeur spreekt veel mensen aan. Het contact met mensen, de zelfstandigheid, geen enkele dag is hetzelfde. Als je taxichauffeur wilt worden ben je verplicht om in het bezit te zijn van een taxipas.

Maar ook als je niet als (commercieel) taxichauffeur aan het werk wilt, maar je taxipas nodig hebt bijvoorbeeld voor je werk op de huisartsenpost, helpen we je graag op weg. De duur van de praktijk opleiding varieert, maar wordt vooral beïnvloed door je eigen motivatie en zal er een examen afgelegd moeten worden. Dit examen bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Je kunt eerst het theorie-examen doen en daarna het praktijkexamen, maar andersom mag ook.

Theorie

Tijdens deze cursus wordt onder andere aandacht geschonken aan de volgende onderwerpen: administratie en documenten, wet- en regelgeving, verkeersdeelname, verkeersongevallen, verstoringen en calamiteiten, afhandeling ongevallen, oplossen van storingen, communicatie en boordapparatuur, klantgerichtheid en beroepshouding, klantsoorten en gedrag, conflictsituaties en het eigen gedrag, handelen bij agressie, klachtenprocedure, route en rijtijd en Topografische kennis.

Direct actie ondernemen kom dan langs voor een persoonlijke kennismaking of neem contact op met een van de onderstaande contact buttons:

 

 

Voor al uw rijlessen in Deventer, Joop Hagen!