IMG_9199

Verkeersschool Joop Hagen Een toonaangevende rijschool in Deventer!

Een beperking

Verkeersschool Joop Hagen denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Het hebben van een rijbewijs betekent mobiliteit en vooral zelfstandigheid. Maar wat als je afhankelijk bent van een rolstoel of als je een arm of been niet goed kunt gebruiken?

Hiervoor kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Onze ervaren instructeurs zullen er alles aan doen om je veilig te leren rijden en je thuis te laten voelen in de auto. Zo kun je na je opleiding met een gerust hart zelf de weg op.
Je kunt lessen op doordeweekse dagen, ’s avonds of op zaterdag.

Lichamelijke beperking

Denk je dat je, omdat je een lichamelijke beperking hebt, je rijbewijs niet kan halen? Onderschat jezelf niet! Verkeersschool Joop Hagen biedt ook mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid en kans om het rijbewijs te halen. Onze lesauto is speciaal ingericht op leerlingen met een lichamelijke beperking. Zo zijn de richtingaanwijzers aan beide kanten bruikbaar, zodat je niet alleen met links, maar ook met rechts het stuur kunt vasthouden. Ook kunnen we het gaspedaal verschuiven zodat je deze met zowel je linkervoet of je rechtervoet kunt bedienen. Het wil dus niet zeggen dat een lichamelijke beperking betekent dat je je rijbewijs niet zou kunnen halen.

Autisme en ADHD

Autisme en ADHD zijn informatieverwerkingsstoornissen. Dat wil zeggen dat informatie via de zintuigen anders bij je binnenkomt en anders wordt verwerkt. Wanneer je je rijbewijs wilt halen als je Autisme of ADHD hebt, zul je met een aantal zaken rekening moeten houden. Zowel op het gebied van wetgeving en het CBR, als op het gebied van het leren zelf. Omdat de ernst van de diagnose op het persoonlijk functioneren behoorlijk kan verschillen van persoon tot persoon, is het goed dat er zorgvuldig wordt gekeken naar iemands mogelijkheden. Met de juiste begeleiding tijdens de rijles is het dan ook goed mogelijk het rijbewijs te halen. Verkeersschool Joop Hagen heeft zich ontwikkelt tot een rijschool die jou uitstekend kan begeleiden. Met speciaal getrainde instructeurs begeleiden wij je naar je felbegeerde rijbewijs!

Geen zelfvertrouwen?

Je hebt om welke reden dan ook langere tijd niet gereden en voelt je onzeker om weer in de auto te stappen en de weg op te gaan. Eigenlijk wil je eerst weer wat zekerder achter het stuur zitten en ben je op zoek naar de mogelijkheid om je vaardigheden weer op peil te brengen. Of je wilt begeleiding bij die paar dingen waar je je onzeker over voelt, bijvoorbeeld het rijden op de snelweg.  De lessen zijn individueel en in een auto met dubbele bediening waardoor privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. Verkeersschool Joop Hagen helpt je weer op weg!

Direct actie ondernemen kom dan langs voor een persoonlijke kennismaking of neem contact op met een van de onderstaande contact buttons:

 

 

Voor al uw rijlessen in Deventer, Joop Hagen!