floot totaal 2

Verkeersschool Joop Hagen Een toonaangevende rijschool in Deventer voor al je rijlessen!

Auto

Machtiging en gezondheidsverklaring

Voor de aanvraag van je praktijkexamen moet je ons machtigen en een gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Voor de aanvraag van een TTT hoef je ons alleen te machtigen.

Machtiging
Voor het aanvragen van een TTT en praktijkexamen moet je ons bij het CBR machtigen om een examen voor je te mogen reserveren. Wil je ons machtigen via de site van het CBR, klik dan hier. Ons rijschoolnummer is 1251Z8. 
Als je toch bezig bent is het wel zo makkelijk om meteen je gezondheidsverklaring aan te vragen. Dan hoef je daar niet meer aan te denken bij het aanvragen van je praktijkexamen.

Gezondheidsverklaring
Omdat wij van leerlingen af en toe horen dat het lastig is om deze verklaring aan te vragen hebben wij de stappen kort beschreven. Klik hier voor de beschrijving.
Via deze link kom je op de pagina voor het aanvragen van de gezondheidsverklaring. Je komt dan op het scherm waarbij je dient in te loggen met je Digi-D. Zodra je ingelogd bent doorloop je de stappen en ontvang je je gezondheidsverklaring. Zonder de machtiging en gezondheidsverklaring kunnen wij geen examen aanvragen. Vraag deze dan ook al aan aan het begin van je rij-opleiding. 

Direct actie ondernemen kom dan langs voor een persoonlijke kennismaking of neem contact op met een van de onderstaande contact buttons:

Voor al uw rijlessen in Deventer, Joop Hagen!