floot totaal 2

Verkeersschool Joop Hagen Een toonaangevende rijschool in Deventer!

Beroepsmatig

Voor al u rijlessen

Ook aan werkgevers en beroepschauffeurs hebben wij het nodige te bieden. Uw werknemers zijn het kapitaal van de zaak. U wilt in hen investeren. Graag maken we een passende offerte voor de rijopleiding die u uw werknemer wilt aanbieden.

AUTO MET AANHANGER
VRACHTWAGEN
VRACHTWAGEN MET AANHANGER
CAMPER OF KLEINE VRACHTWAGEN
NASCHOLING CODE 95
LZV CHAUFEUR
TRACTOR
TAXI
Theorie
Binnenkort meer
Een beperking wij kijken naar de mogelijkheden
Prijzen

Vrachtwagen, met of zonder aanhanger ( C-CE)

Hebben ze een vrachtwagen rijbewijs nodig? Met of zonder aanhanger? Wij bieden in-house theorie training, trainingsmaterialen voor zowel de theorie als de praktijk. Ook nascholing is een onderdeel van ons aanbod.

Aanhanger rijbewijs (B-E)

Of heeft u meer behoefte aan werknemers met een B-E rijbewijs om met een (zwaardere) aanhanger te kunnen en mogen rijden. Met onze combinaties en onze ervaren instructeurs kan de opleiding binnen een paar dagen geregeld zijn.

Tractor (T)

Vanaf medio mei 2020 kunt u ook bij Verkeersschool Joop Hagen terecht voor het tractor rijbewijs. Onze gloednieuwe New Holland tractor staat binnenkort klaar om de weg op te gaan.

Nascholing

Regelmatig organiseren wij nascholingsdagen om aan de verplichting te voldoen om Code 95 op het rijbewijs te houden. Daarnaast kunt u hele hele jaar door bij Verkeersschool Joop Hagen terecht voor het cursus onderdeel Het Nieuwe Rijden. Door deze dag te volgen voldoet uw werknemer op één dag aan de voorwaarde praktijk nascholing en leert uw werknemer (weer) hoe een bewuste rijstijl tijd en brandstof, dus geld, kan besparen!

 

Direct actie ondernemen kom dan langs voor een persoonlijke kennismaking of neem contact op met een van de onderstaande contact buttons:

 

 

Voor al uw rijlessen in Deventer, Joop Hagen!