mercedes 2

Verkeersschool Joop Hagen Je rijbewijs haal je door rijles te nemen bij Joop Hagen!

Auto rijlessen

Jouw rijschool om je autorijbewijs te halen!

Je rijbewijs haal je bij Verkeersschool Joop Hagen! Onze rijopleidingen zijn maatwerk, jij bent het belangrijkste.

Zo kun je rijlessen volgen op doordeweekse dagen, ’s avonds of op zaterdag. Je kunt ook aangeven waar je opgehaald wilt worden en waar je weer wilt uitstappen. Op school, op je werk, thuis of op het station? Één uur in de week? Geen probleem. Wil je sneller en meerdere uren in de week lessen? Dat kan natuurlijk ook.

Hoe kies je een betrouwbare en goede rijschool?

Klik hier voor tips om een goede keuze te maken voor een betrouwbare/goede rijschool.

 

Je wilt natuurlijk in één keer slagen

Onze ervaren instructeurs zullen er alles aan doen om je in één keer te laten slagen. Met de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt, in jouw tempo. Wij kiezen ervoor om jou daarom zoveel mogelijk bij een vaste instructeur (instructrice) te laten lessen. Je volgt je hele opleiding (in principe) in dezelfde auto, zodat je je thuis voelt, de auto van binnen en van buiten leert kennen en met vertrouwen zelf achter het stuur stapt.

Gezondheidsverklaring en machtigen rijschool

Om het praktijkexamen te kunnen aanvragen hebben we een geldige gezondheidsverklaring nodig en vragen wij jou om ons te machtigen. Met een machtiging geef jij ons toestemming om voor jou een examen in te plannen. Voor de aanvraag van een tussentijdse toets hebben we alleen een machtiging nodig. Klik hier voor meer informatie.

Tussentijdse toets

Een tussentijdse toets is een proefexamen waarbij je vrijstellingen kunt verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Na afloop krijg je een advies van de examinator. Zo weet je precies wat je nog extra moet oefenen, voordat je praktijkexamen doet. Ook ben je dan bij het CBR geweest en weet je de gang van zaken. Da’s weer een stukje minder spanning! Deze vrijstelling geldt alleen voor het eerstvolgende praktijkexamen. Let op: je kunt je tussentijdse toets doen als je tenminste 16,5 jaar oud bent op de dag van het examen en geslaagd bent voor het theorie examen. Het CBR heeft een filmpje gemaakt over hoe de tussentijdse toets in zijn werk gaat. Kijken? Klik hier!

Praktijk

De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. Er wordt onder andere gelet op: je beheersing van de auto, kijkgedrag, of je goed voorrang verleent, inhalen, in- en uitvoegen, rijden op kruispunten en rotondes, bijzondere verrichtingen. Het CBR heeft een filmpje gemaakt hoe het praktijk examen in z’n werk gaat. Nieuwsgierig? Klik hier

Autorijden kan al vanaf 16,5 jaar: 2todrive!

Wat houdt 2toDrive in?:

vanaf 16 jaar mag je theorie examen afleggen, vanaf 16,5 jaar mag je praktijklessen volgen, vanaf 17 jaar mag je het praktijk examen afleggen, wanneer je voor dit examen slaagt mag je onder begeleiding autorijden tot je 18e.

Vanaf 18 jaar mag je zelfstandig autorijden.

Voor meer informatie en alle voorwaarden verwijzen we naar de website van 2todrive

Direct actie ondernemen kom dan langs voor een persoonlijke kennismaking of neem contact op met een van de onderstaande contact buttons:

 

 

Voor al uw rijlessen in Deventer, Joop Hagen!