Corona

Beste (ouders van) leerlingen en deelnemers van cursussen,

Verkeersschool Joop Hagen doet er alles aan om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Uit veiligheid voor onze medewerkers en cursisten zijn daarom vanaf heden de volgende maatregelen van kracht.
Met inachtneming van onderstaande voorwaarden kunnen we op verantwoorde wijze door te gaan met onze dienstverlening en kan elke leerling en deelnemer zijn of haar opleiding blijven volgen;

Wij verzoeken leerlingen/cursisten die last hebben van ziekteverschijnselen contact met ons op te nemen om samen te zoeken naar een passende oplossing. Dat wil zeggen beginnende keelpijn, hoesten en/of koorts.

Onze instructeurs/docenten houden zich aan de hygiënevoorschriften:
Wij geven elkaar voorlopig geen hand.
Voertuigen en lokalen worden extra vaak schoongemaakt.

Theoretische opleidingen gaan gewoon door. Wij zullen ook hier extra maatregelen treffen door de stoelen verder uit elkaar te zetten en controle uit te voeren op de groepsgrootte.  
Ook hier zullen wij de cursisten vooraf vragen naar gezondheidsklachten zoals beginnende keelpijn, hoesten, koorts.

Wel willen wij jullie vragen om de hygiëne hoog in acht te houden en goed de handen te wassen (minstens 10 sec.) voordat je les hebt.
Wij vertrouwen er op dat iedereen hierin zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt en de adviezen van overheid/RIVM opvolgt.

CBR informatie ( 20-03-2020 )

Het CBR neemt extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen.
Vanwege de recente ontwikkelingen rondom Corona annuleert CBR in het hele land vanaf maandag 16 maart alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag). Dit geldt ook voor alle beroepsexamens.

Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 6 april.

 

Met vriendelijk groet,

Het team van Joop Hagen

Volg ons op Facebook!

Referenties

 • Goede rijlessen. Volgende week mijn TTT.
  Komt helemaal goed!

  Elvera Keurhorst
  Beemte, Gelderland
 • Super goede rijlessen met de motor! Goede uitleg en niet meer lessen dan nodig is. Ik kan niet anders zeggen dan: dit is de rijschool van Deventer!

  Jan-Erik van Beek
  Deventer
 • Top praktijklessen, een rustige en fijne rij-instructeur die met af en toe een grapje de spanning van de eerste paar keer lessen er goed afhaalt.

  Debbie Theising
  Deventer
 • Geweldige lessen gevolgd bij verkeerschool Joop Hagen. Niet alleen goede lessen maar ook leuke mensen die de lessen geven!

  Martijn Nijenhuis
  Deventer