SLAGEN DOE JE BIJ ONS!

Auto

Een goede rijopleiding is de basis voor veilig en een verantwoord verkeersgedrag. Onze verkeersschool biedt jou die goede rijopleiding, waarin de kwaliteit van de opleiding op nummer één staat. Andere zaken waardoor onze verkeersschool een goede kwaliteit kan waarborgen zijn: goed opgeleide en gemotiveerde instructeurs, rijles in een goede lesauto, die voldoet aan de door de BOVAG en het CBR gestelde eisen, een gedegen theorieopleiding in een modern leslokaal volgens de nieuwste exameneisen.

Wil jij je 'roze papiertje' gaan halen? Dan ben je dus ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos en we zijn heel flexibel. Doordeweeks, in de avonduren of in het weekend lessen? Een uur of juist twee? Of wil je extra snel je autorijbewijs halen? Ook dat kan!

Klik hier voor meer informatie

Auto met aanhangwagen

Heb je je autorijbewijs al in je bezit en wil je graag met een aanhangwagen op pad?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met onze eigen aanhangwagen begeleiden we je binnen no-time naar een eindexamen, waar bij ons gemiddeld 81-85% in één keer slaagt!

 

 

Wil je hierover meer weten? Klik dan hier. 

Scooter en bromfiets

Wil jij zo snel mogelijk je bromfietsrijbewijs halen? Wij kunnen ervoor zorgen dat jij direct vanaf je 16e verjaardag kunt scooterrijden. Hoe doen we dat? Vanaf 15,5 jaar kun je je theorie-examen doen. Als je geslaagd bent voor je theorie-opleiding (en natuurlijk helpen we je daar óók mee) schrijven we je direct in bij het CBR om praktijkexamen te doen. Dit kan vanaf de dag dat je 16 wordt! Klinkt je dit als muziek in de oren? Bel dan direct effe of stuur een berichtje via Facebook.

 

Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Klik hier.

 

 

Motor

Als je van plan bent om je motorrijbewijs te halen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Met een slagingspercentage van bijna 100% voor het eerste examen ben je er bij ons zeker van, dat je snel zelf kunt gaan toeren. Neem telefonisch contact met ons op, dan plannen we snel je eerste les in!

Wil je meer achtergrond informatie over de mogelijkheden, prijzen etc?

Theorie

Voor meer informatie over alle theorielessen die er worden gegeven bij Joop Hagen en wanneer de eerste volgende theorieles plaatsvindt, klik je hier!

 

Vrachtwagen

Het productenpakket van Verkeersschool Joop Hagen is heel uiteenlopend. Zo is het behalen van het vrachtwagenrijbewijs (C) een mogelijkheid. Heb je al een vrachtwagenrijbewijs, maar wil je graag met aanhanger (CE) rijden, ook dat kunnen wij voor je regelen. Eigenlijk is het simpel; vrijwel alles is in overleg mogelijk. Lessen in de avond, overdag of op zaterdag. Met één telefoontje is het geregeld.

Klik hier voor meer informatie over het vrachtwagenrijbewijs. Wil je graag je CE rijbewijs halen, klik dan hier.

 

Voor alles wat te maken heeft met Code 95 bent u ook bij Joop Hagen aan het juiste adres.

 

Slagingspercentage bij 1e examen 2e kwartaal 2014
96 - 100% Motor
71 - 75% Personenauto
76 - 80% Personenauto + aanhanger

Referenties

 • Geweldige lessen gevolgd bij verkeerschool Joop Hagen. Niet alleen goede lessen maar ook leuke mensen die de lessen geven!

  Martijn Nijenhuis Deventer
 • Top praktijklessen, een rustige en fijne rij-instructeur die met af en toe een grapje de spanning van de eerste paar keer lessen er goed afhaalt.

  Debbie Theising Deventer
 • Super goede rijlessen met de motor! Goede uitleg en niet meer lessen dan nodig is. Ik kan niet anders zeggen dan: dit is de rijschool van Deventer!

  Jan-Erik van Beek Deventer
 • Goede rijlessen. Volgende week mijn TTT.
  Komt helemaal goed!

  Elvera Keurhorst Beemte, Gelderland
alle rechten voorbehouden