Aanmelden?

Snel aan de slag!

De snelste manier om je aan te melden voor jouw rijles is door telefonisch contact op te nemen met het team van Joop Hagen. Binnen no-time ben jij dan bezig met het behalen van het rijbewijs, waar je al zo lang naar uit keek!
Wacht dus niet langer en bel snel met: 0570 635 036.

Mailen kan ook.

Zijn we op dit moment gesloten en wil je toch je plannen alvast in gang zetten: je kunt ons natuurlijk gewoon even mailen op info@joophagen.nl. Geef in je mailtje even duidelijk aan wat je plannen zijn en vergeet niet je telefoonnummer achter te laten. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen!

Facebook berichtje.

Veel makkelijker kan het niet! Gewoon even via facebook aanmelden, ook dat kan. Zoek ons op en stuur een berichtje. Doorgaans heb je dan binnen een aantal uur al reactie. En als je toch al op onze Facebookpagina bent, dan kun je direct even lezen wat anderen vinden van ons. Ook niet onbelangrijk! Vergeet dan niet om onze pagina te liken :-)

Slagingspercentage bij 1e examen 2e kwartaal 2014
96 - 100% Motor
71 - 75% Personenauto
76 - 80% Personenauto + aanhanger

Referenties

 • Geweldige lessen gevolgd bij verkeerschool Joop Hagen. Niet alleen goede lessen maar ook leuke mensen die de lessen geven!

  Martijn Nijenhuis Deventer
 • Top praktijklessen, een rustige en fijne rij-instructeur die met af en toe een grapje de spanning van de eerste paar keer lessen er goed afhaalt.

  Debbie Theising Deventer
 • Super goede rijlessen met de motor! Goede uitleg en niet meer lessen dan nodig is. Ik kan niet anders zeggen dan: dit is de rijschool van Deventer!

  Jan-Erik van Beek Deventer
 • Goede rijlessen. Volgende week mijn TTT.
  Komt helemaal goed!

  Elvera Keurhorst Beemte, Gelderland
alle rechten voorbehouden